top of page

zo 01 jul

|

Roostenlaan 296

Flag football

Wil je vrijblijvend een keer Flag -Football proberen, schrijf je dan in. De spelregels van Flag-Football zijn vergelijkbaar met de regels van het reguliere American Football. Het grote verschil is, dat bij Flag-Football spelers niet geblokt of getackeld mogen worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Flag football
Flag football

Tijd en locatie

01 jul 2018, 12:00 – 18:00

Roostenlaan 296, Roostenlaan 296, 5644 BS Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Voor wie een keer echt een spelletje American Football wil spelen verzorgen wij een Flag toernooi. De spelregels van Flag-Football zijn vergelijkbaar met de regels van het reguliere American Football. Het grote verschil is, dat bij Flag-Football spelers niet geblokt of getackeld mogen worden. In plaats daarvan draagt iedere speler een vlaggetje of lintje, dat met klittenband aan een riem is bevestigd.

Spelers kunnen de baldrager stoppen door de vlag of het lintje van de speler af te pakken en deze op de grond te gooien. Deze spelvorm heeft minimaal fysiek contact en is hierdoor uitermate geschikt voor kinderen. Teams bestaan uit 5 spelers, zowel jongens en meisjes. Flagvoetbal kun je spelen tot 19 jaar (dus alleen bij de junioren)

Deel dit evenement

bottom of page